+36 22 353 618    H: zárva, K,Cs: 10-17, Sze: 10-19, P:10-18, Szo 9-12 a hónap első szombatja. 2091 Etyek, Alcsúti út 1.       e-mail: magyarkut@etyek.hu    

SZÁMÍTÓGÉP ÉS INTERNET HASZNÁLATI REND
1. A Magyar-kút Könyvtár és Közművelődési Intézményben nyitvatartási időben lehetőség van számítógép használatra, internetezésre.
2. A felnőttek és gyermekek számára két-két munkaállomás áll rendelkezésre.
3. A számítógép használatának megkezdése előtt az intézmény munkatársánál kell jelentkezni, regisztrálni.
4. A szolgáltatás nem használható: törvénybe ütköző cselekményekre, mások munkájának zavarására vagy akadályoztatására. A felhasználó az internetről nem tölthet le és fel állam-, nemzet-, faj-, vallás- és jogellenes, valamint pornográf tartalmú oldalakat.
5. A számítógépre nem engedélyezett semmilyen szoftver telepítése, fájlok mentése. Az engedély nélkül telepített vagy mentett alkalmazások törlésre kerülnek.
6. A számítógépnél enni- és innivaló fogyasztása tilos!
7. A számítógép nem rendeltetésszerű használata (a képernyővédő és a háttér átállítása, ikonok elhelyezése, a jó ízlést sértő oldalak nézegetése stb.) a szolgáltatásból történő kizárást vonja maga után!
8. A technikai eszközök épségéért a használó anyagi felelősséggel tartozik és köteles minden üzemzavart (pl. a program nem indul, a gép lefagy) azonnal jelenteni a munkatársaknak!
9. Felnőttek számára a számítógép használati ideje korlátlan, gyermekek számára egy óra. Abban az esetben, ha várakoznak a számítógép használatra, maximum fél órát lehet igénybe venni a gépet.
10. Az Intézmény látogatói számára saját eszköz használata esetén free WiFi elérhetőséget is biztosít. A belépés kódját az Intézmény munkatársa adja meg.

Close Menu