+36 22 353 618    H: zárva, K,Cs: 10-17, Sze: 10-19, P:10-18, Szo 9-12 a hónap első szombatja. 2091 Etyek, Alcsúti út 1.       e-mail: magyarkut@etyek.hu    

Klubok

Masters SE – akrobatikus rock and roll

Masters Egyesületünk 2007-ben, az akrobatikus rock and roll és a sporttánc népszerűsítése és oktatása, valamint az érdi sportolási lehetőségek bővítése céljából alakult Sárdi Adrián és Sárdi Anita vezetésével. Az évek során egyre több családhoz és gyermekhez jutott el a Masters Tánciskola híre, a kimagasló színvonalú táncoktatás és elért eredményeknek köszönhetően. Évről évre sok lelkes tanítvány érkezett hozzánk, és több elszánt edző is csatlakozott csapatunkhoz.

A hétköznapok alkalmával, több helyszínen – Érd, Diósd, Tárnok, Sóskút, Martonvásár, Őrmező, Etyek – zajlanak edzéseink óvodás kortól a felnőtt korosztályig.

Klubunkban minden gyermek, óvodások és iskolások számára egyaránt lehetőség nyílik, hogy kipróbálják magukat ebben az izgalmas és látványos sportágban, a tánc világában, hobbi és versenyző szinten egyaránt. Edzőink által nyújtott szakértelemmel, színvonalas és játékos foglalkozások alkalmával adjuk át tanítványainknak a táncsport és a mozgás, valamint a közösséghez való tartozás szeretetét és fejlesztjük mozgásukat.

Aki szeretne csatlakozni, sok szeretettel látjuk kedden és csütörtökön a könyvtár emeleti termében 16:30-17:30-ig.


Gerinctorna

A torna segíti a gerinc épségének fenntartását, nemcsak a gerincbántalmak kezelésének, hanem azok megelőzésének fontos eszköze.

Vezeti: Tarnócziné Horváth Gabriella

A torna időpontja: szerda 19:00-20:00


Kerekítő

Vezeti: Mike-Varga Csilla

Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

A Ringató foglalkozások célja, hogy oldott szeretetteli légkörben a kisgyermekes szülőkkel megismertessük a zenei nevelés lehetőségeit, a szülők és a gyerekek átéljék a közös éneklés és játék élményét.

A foglalkozások időpontja: péntek 9:30-11:30 


Zumba Fitness Izával

A Zumba® latin táncokon, életérzésen alapuló fitness program. Egyesíti a latin és nemzetközi táncmozdulatokat, a táncon keresztül dinamikus, izgalmas élménnyé teszi az edzést.

Egy Zumba® óra egyaránt hatékony kardió és izomerősítő. A lépések egyszerűek, bárki által könnyen elsajátíthatóak, táncos tapasztalatra nincs szükség, a latin zenék garantálják a buli hangulatot.

Etyeken minden csütörtökön 19 órakor van Zumba Fitness óra a könyvtár emeletén, Aznar-Martinez Izabella vezetésével.

Close Menu